„Sadeste speranta!”, o campanie derulata de Hospice „Casa Sperantei”

„Sadeste speranta!”, o campanie derulata de Hospice „Casa Sperantei”

0 54

Hospice „Casa Sperantei” deruleaza in prima jumatate a lunii septembrie un amplu program de atragere de fonduri pentru educatia copiilor bolnavi de cancer, leucemie si distrofii neuromusculare.


Programul initiat de Centrul Educational „Casa Sperantei” se numeste „Sadeste speranta!”. Obiectivele campaniei sunt atragerea de fonduri, de noi sponsori si donatori care sa sustina activitatea Centrului Educational si/sau a fundatiei in general, promovarea la nivel local a imaginii fundatiei si a activitatii Centrului Educational in mod special, precum si educarea spiritului caritabil al membrilor comunitatii brasovene.


Pe perioada campaniei, va fi amplasat un stand permanent in incinta Complexului Comercial Magnolia si Piata Sfatului, unde se va organiza o tombola si se vor putea face donatii. Toate biletele de tombola sunt castigatoare.


Centrul Educational al Hospice „Casa Sperantei” functioneaza din anul 2004 si asigura un program educational si de terapie ocupationala pentru copii pacienti hospice. Centrul este frecventat de 35 – 40 de copii saptamanal, cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.