Sabau a semnat cu FCM Targu Mures

Sabau a semnat cu FCM Targu Mures

0 83

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabau a semnat un contract cu gruparea de prima liga FCM Targu Mures, grupare la care a fost prezentat oficial, vineri, si pe care isi doreste sa o salveze de la retrogradare.
Sabau a declarat ca a acceptat oferta de a antrena FCM Targu Mures dupa doua zile de discutii cu reprezentantii clubului. „Nu am putut accepta functia de director tehnic la Vaslui, apoi a venit aceasta oferta. Sunt trei luni in care am lipsit, iar dupa 25-30 de ani de stat in fotbal este greu sa stai prea mult departe. Mai mult, imi aduc aminte de perioada 1988, cand am petrecut clipe placute la Targu-Mures, in calitate de antrenor. Situatia echipei este destul de grea, dar mi-am asumat riscul. Vreau sa ajut echipa si orasul sa se salveze. Impreuna cu jucatorii si conducerea va trebui sa redresam situatia”, a mentionat el.
Tehnicianul a adaugat ca in lot sunt posturi deficitare, pe care va incerca sa le imbunatateasca in zilele urmatoare. „Proiectul de la Targu Mures trebuie sa fie unul de lunga durata. Eu, oriunde am fost, m-am legat atat de echipa, cat si de oameni”, a mai spus Sabau.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.