S-au certat in direct la televiziune

S-au certat in direct la televiziune

0 56

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) si seful CCA, Ion Craciunescu, au avut un schimb de replici pe tema arbitrajelor din Liga I, intr-o emisiune televizata, primul sustinand ca au existat doua greseli uriase, iar al doilea ca arbitrii sunt de calitate.

„Noi judecam in functie de regulamentul pe care il aprobati dumneavoastra. Daca sunt arbitri care fura, spuneti-mi si-i dau imediat afara. Spuneti ca in etapa asta s-a gresit, in opt etape din nou, dar luati etapele ca in Caragiale, doua greseli de acum, una de acum doua etape”, i-a spus Craciunescu lui Dragomir intr-o interventie telefonica la Digi Sport.

„Da-i tu cui vrei lectii, ma, nu mie! Da-le lectii arbitrilor tai!”, a replicat presedintele LPF, fiind atentionat imediat de Craciunescu: „Eu v-am vorbit la persoana a doua. Daca veti continua, voi face o plangere la forurile internationale ca, prin ceea ce zice, aduceti grave prejudicii arbitrajului romanesc. Ati vazut vreun arbitru in lumea asta care sa nu greseasca?”.

Dumitru Dragomir a reactionat spunand ca nu este acceptabil ca antrenorii sa fie dati afara din cauza arbitrilor. „Nu este regulamentar”, a spus el.

„Care este regulamentul, domnule, ia spuneti?”, a intrebat Ion Craciunescu, la care Dragomir a raspuns: „Pai…vizavi de ce? Despre antrenori? Pai daca nu depaseste tarcul ala si nu injura, nu trebuie dat afara”.

Craciunescu a amintit ca regulamentul prevede ca antrenorul trebuie sa aiba o atitudine responsabila pe tot parcursul meciului. „Ce s-a intamplat in aceasta etapa vom analiza maine. Trebuie sa vorbeasca toata lumea, inclusiv arbitrii, ca sa scoata mizeria asta din fotbal”, a adaugat el.

„Domnule, in tara asta vinovati sunt cei care fac ceva de bine. In rest, aia care tipa mai tare nu sunt de vina”, a spus Dragomir.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.