S-a platit ultima rata din datoria de la FMI! Cu ce pret?...

S-a platit ultima rata din datoria de la FMI! Cu ce pret? Ce s-a facut cu banii imprumutati?

0 1193
Premierul Victor Ponta a susținut sâmbătă seară, într-o emisiune televizată, că au fost plătite ultimele sume din datoria către Fondul Monetar Internațional (FMI).
„Anul ăsta am plătit ultimii bani din împrumutul făcut de Băsescu și Boc. (…) Am terminat. Nu mai avem datorii la FMI. Eventual, facem un acord preventiv, dar bani nu mai luăm”, a declarat Ponta la Antena 3.
Prim-ministrul a adăugat că, din declarațiile publice făcute de reprezentanții coaliției, reiese că ar putea fi încheiat un acord de tip preventiv.
Saptamana trecuta, Victor Ponta afirma că un acord cu FMI, BM și CE are efecte pozitive și preciza că decizia semnării unui nou astfel de document trebuie să aparțină principalilor decidenți politici.
Actualul acord cu instituțiile financiare internaționale expiră la finalul acestei luni.
In regula, s-a platit ultima rata din datoria de la FMI, ce vom face in continuare cu datoria care se acumuleaza luna de luna si de care nu vorbeste nimeni?
Daca suntem intr-o continua crestere economica, asa zice STATISTICA oficiala si guvernantii, sa nu intrebam la ce sunt folositi banii din creditele lunare facute de Ministerul de finante de pe piata bancara si cu ce dobanzi?
Daca ne mai da voie PUTEREA intrebam: cu ce pret s-a rambursat creditul facut de Guvernul Boc la ordinul lui Traian Basescu? Si ce s-a facut cu banii imprumutati?
Da, …am platit datoria de 20 milarde din imprumutul facut de Basescu si de Boc de la FMI, daca ne incalzeste, adevarat cu dobanda mica, „…bani necesari pentru a trece peste criza!”, cum zice Ponta, dar care au fost furati de MAFIA PORTOCALIE. Vom trai sa-i vedem pedepsiti pe cei care ne-au furat in timp ce tara si lumea trecea printr-o grava criza!
Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.