S-a incheiat Turneul Vedetelor de la Brasov

S-a incheiat Turneul Vedetelor de la Brasov

0 93

Primaria Brasov impreuna cu dicoteca „No Problem”, au organizat la sfarsitul saptamanii trecute in Sala Sporturilor „D. P. Colibasi”, turneul de fotbal in sala, numit si „Turneul Vedetelor”.
La acest turneu, care deja a devenit unul de prestigiu, la care tot mai multi jucatori de renume participa, s-au inscris fotbalisti ca: Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Florin Cernat (Hajduk Split), Daniel Niculae, Gabriel Tamas ( Auxerre), Radu Stefan, Hristu Chiacu (Dinamo), Nicolae Dica, Adrian Neaga (Steaua), Marius Constantin, Mugurel Buga (Rapid), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Bogdan Mara (Unirea Urziceni) si altii.
Acestia au demonstrat inca odata ca si atunci cand sunt in vacanta, iubitorii fotbalului, ii pot vedea la treaba.
Castigatoarea turneului a fost echipa lui Tiberiu Ghioane, care de altfel a fost desemnat si cel mai bun jucator al turneului.
„A fost un turneu la care am venit si am jucat din placere. Sper sa pot veni si in urmatorii ani”, a afirmat jucatorul formatiei Vfb Stutgart, Ciprian Marica.
„Am castigat si ma simt foarte bine acasa la Brasov. Vreau sa le multumesc acestor minunati spectatori, care au venit la Sala Sporturilor sa ne urmareasca. Cu siguranta voi reveni”, a afirmat cel mai bun jucator al turneului Tiberiu Ghioane.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.