S-a imprimavarat, deci asfaltam

S-a imprimavarat, deci asfaltam

0 70

N-a dat bine caldura, ca utiljale pentru asfaltare si-au facut din nou mult injurata aparitie. Sase artere rutiere intra in reparatii, spre disperarea conducatorilor auto, care se vor inghesui sa faca loc frezelor si dispersoarelor de asfalt.
“Noi speram sa nu existe mari blocaje in trafic si ne cerem scuze conducatorilor auto pentru disconfort”, spune Primarul. Scuzele se accepta, sperantele le impartasim, dar nu promitem ca nu vom misca marunt din buze la fiecare ambuteiaj, in ciuda faptului ca acest lucru este unul dintre pacatele moderne.
Incepand cu 2007, an preelectoral, asistam la un adevarat asediu al asfaltului.
Vor fi reabilitate strazile Constantin Brancoveanu, Prundului, B-dul 15 Noiembrie (la acesta lucrarile sunt in toi), N. Titulescu, Calea Bucuresti si DN13 in zona cartierului Stupini. Pe Calea Bucuresti ghici ce se face? Inca un giratoriu, in zona Spitalului Judetean.
Din fericire, lucrarile se vor face etapizat, astfel incat sa nu ne jucam pe strazi ca intr-un labirint, bajbaind de colo colo. De pilda, lucrarile la Strada Brancoveanu vor fi impartite pe tronsoane astfel:mai intai se executa lucrarile la tronsonul Maternitate – sediul ISJ Brasov dupa care urmeaza portiunea cuprinsa intre strada Nisipului si Piata Unirii.
Odata cu lucrarile la carosabil, vor avea loc si lucrari de schimbare a retelelor subterane.
As vrea sa ma bucur si nu stiu de ce nu pot!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.