S-a deschis Salonul Mirii Anului

S-a deschis Salonul Mirii Anului

0 112

Joi, la International Trade Center, s-a deschis Salonul Mirii Anului, editia a IV-a.


Produse si accesorii, de la inelul de logodna la mesele invitatilor sunt oferite de 47 de firme, cu 30% mai multe decat la editia de anul trecut, din Brasov, Bucuresti, Piatra-Neamt, Ramnicu-Valcea si Sfantu Gheorghe.


18 firme prezinta cele mai noi modele si colectii in domeniu, dar si rochii de gala, aranjamente florale, decoratiuni, focuri de artificii, efecte de lumini, filmari, sonorizari, invitatii de nunta, inchirieri de limuzine, calesti sau masini de epoca.


Alte 18 agentii full-service se adreseaza celor interesati in conceperea unui eveniment cum ar fi nunta, botez, aniversari pentru copii. Printre firmele participante la Mirii Anului se afla si un salon de cosmetica si coafura. Pana in data de 4 martie, vizitatorii pot participa la parade de moda, iar sambata, incepand cu ora 15,00, la standul Cupidon va concerta formatia Directia 5.


Programul de vizitare al Salonului „Mirii Anului” este deschis de joi pana sambata intre orele 11,00 si 20,00, iar duminica intre orele 11,00 si 17,00.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.