S-a decis adversara ,,lupilor”, în semifinalele Campionatului Național de hochei : SC...

S-a decis adversara ,,lupilor”, în semifinalele Campionatului Național de hochei : SC Miercurea Ciuc!

0 156

Deznodământ previzibil în finalul sezonului regular al Campionatului Național de hochei : pentru că nu mai avea nicio șansă să urce de pe locul trei al clasamentului, galonata finalistă a Erste Liga, SC Miercurea Ciuc, s-a înclinat acasă, în fața CSM-ului Galați, în meciul restant din sezonul regular și a stabilit astfel configurația semifinalelor : Corona Brașov – SC Miercurea Ciuc și CSM Galați – ACSH Gheorghieni. Chiar dacă mai era un meci de jucat, între Miercurea Ciuc și Galați, la malul Dunării, el nu se mai dispută, pentru că nu mai are miză….Suntem unica țară europeană cel puțin, cu un campionat de hochei improvizat, în care amânarea meciurilor e literă de lege, în care fiecare face ce vrea și cum vrea. Și în care, sezonul regular a fost ciuntit, iată, pentru economie de timp și de bani…

Semifinalele se vor  disputa după sistemul ,,cel mai bun din cinci meciuri”, cu un meci mai mult, pe gheața echipelor clasate mai sus decât adversarele, respectiv, Galați și Brașov.

Și pentru că este grabă mare, semifinala dintre Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc va începe cu două partide la Brașov, sâmbătă și luni, ambele de la ora 18,30. După care, alte două la Miercurea Ciuc. Apoi, dacă va fi nevoie de un meci decisiv, nu se știe unde se va desfășura și când, chiar dacă el ar trebui să se joace la Brașov. Asta, pentru că pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov va începe Campionatul European de curling și pentru că echipa națională trebuie să se reunească și să se pregătească pentru participarea la Campionatul Mondial. Ca să nu mai vorbim de finala mare a campionatului…Grabă mare deci dar și multe semne de întrebare. Poate se știe că soarta semifinalei în care este angrenată echipa Brașovului se va tranșa după patru meciuri! Cine știe….

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.