Rulmentul Brasov joaca cu casa inchisa

Rulmentul Brasov joaca cu casa inchisa

0 117

Astazi seara echipa de handbal feminin Rulmentul Brasov, intalneste formatia spaniola Itxako Estella, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Cupei EHF.

Presedintele echipei brasovene, Sorin Tarca, a sustinut ca aproape toate biletele la partida de astazi seara s-au vandut deja si ca se va juca cu casa inchisa.
„Se va juca din nou cu casa inchisa! Speram ca publicul prezent in Sala Sporturilor D. P. Colibasi, sa poarte echipa noastra spre o noua victorie”, a declarat oficialul brasovean. Interesant este faptul ca inaintea partidei de handbal, in Sala Sporturilor „D.P. Colibasi” se va desfasura un meci de baschet din Campionatul National masculin. Imediat dupa terminarea jocului, spectatorii vor fi evacuati de jandarmi, iar intrarea in sala se va face doar pe baza biletelor.

La randul ei tehniciana formatiei Rulmentul Brasov, Mariaa Tarca a declarat urmatoarele: „Fata in fata vor fi doua aparari tari, de aceea cred ca diferenta o va face puterea atacului. Cine va gresi mai putin la finalizarea va avea castig de cauza”. Antrenoarea formatiei brasovene considera ca cele patru romance de la Itxako, Cristina Mihai, Ildiko Barbu, Petronela Fedorneac si Alina Jula reprezinta motorul formatiei spaniole.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.