Rulmentul Brasov a pierdut pe teren propriu

Rulmentul Brasov a pierdut pe teren propriu

0 103

Echipa de handbal feminin, Rulmentul Brasov, a pierdut, cu scorul de 29-31 (13-15), meciul jucat, vineri, pe teren propriu, in compania formatiei „U” Jolidon Cluj, partida jucata in devansul etapei a XXI-a a Ligii Nationale.

Meciul a fost unul jucat sub semnul echilibrului, nicuna dinre echipe nereusind sa se distanteze la mai mult de doua goluri. Ceea ce este mai rau, este faptul ca in final o echipa a reusit acest lucru, si aceea insa nu a fost Rulmentul. Astfel clujencele si-au luat revansa dupa infrangerea din tur, scor 31-21, suferita la Cluj.

Pentru Rulmentul Brasov echipa pregatita de fosta internationala Mariana Tarca, cele mai multe goluri au fost inscrise de Neagu (9) si Vintila (7). Cele mai bune marcatoare de la „U” Jolidon au fost Senocico (13 goluri) si Busuioceanu (6 goluri).

Directorul sportiv de la „U” Jolidon, Mircea Cucuian, a declarat ca victoria obtinuta la Brasov este una nesperata, jucatoarele urmand sa incaseze prime mai mari decat de obicei. „Primele pe care le vor primi vor fi mai mari pentru ca in tur, dupa ce am pierdut la 10 goluri acasa, au primit amenda. Asa ca acum vor lua primele obisnuite, plus penalizarea de atunci, adica aproximativ 10.000 de lei, in total”, a afirmat Cucuian.

Daca clujencele au fost amendate in tur pentru ca au pierdut in fata „rulmentistelor”, credem ca acelasi lucru ar trebui sa faca Mariana Tarca cu elevele sale dupa acest rezultat rusinos.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.