ROTATIA CADRELOR SAU A vechilor OBICEIURI?

ROTATIA CADRELOR SAU A vechilor OBICEIURI?

0 650
10 Mai ca sărbătoare naţională?
Dragi români, e o falsă victorie sprijinită pe …DALE ISTORIEI (!) ce va implica cheltuieli, favoruri şi onoruri nemeritate pentru prinţi, prinţese, principi de sînge străin şi dude regale, cu ochii pe avuţia naţională, pe benchetuieli şi baluri plătite de popor. Numai că la noi… România este DEOCAMDATA Republică! De aici, întrebarea: ce prinţ, ce principe, care prinţesă, care rege pretind calitati oficiale ale Statului roman? De unde ni se trag nouă aceste „răni” ale amintirilor?
Nu cumva de la veninul injectat de unii istorici decervelaţi, care şi-au construit peste noapte cariere pe fals şi uz de fals, istorici-mercenari de tipul lui Lucian Boia, programat anume – şi poate stipendiat – să manipuleze în transă şi să muşte la comandă ?.
Cîtă vreme vom permite acestor  „rolleri” contemporani să ne demoleze Istoria, fără să-i trimitem la garaj sau la cules de căpşuni pe alte meleaguri, nu mai avem nevoie de duşmani din afară, îi avem între graniţe! Pînă nu vor primi o replică usturătoare din partea societăţii şi nu se vor trezi la poartă cu nota de plată pentru toate (de)serviciile prestate împotriva Neamului Românesc, aceşti abili trădători de neam , nu se vor potoli. Deşi mă tem , am uitat cu toţii ce mai înseamnă solidaritatea şi unitatea împotriva netrebnicilor care continuă să muşte din fiinţa românească. H RO CASA POP
Mă tem că ne-am resemnat în faţa celei mai corupte şi anarhice forme de capitalism, care îşi fac de cap prin complicitatea (inconştientă?) a liderilor de la Bucureşti. Trăim într-o nepăsare condamnabilă de un sfert de veac, înjugaţi cum suntem la carele străinilor.
Continuînd politica sa de dezamăgire a celor care l-au parafat pe„Feisbuc„, preşedintele a mai făcut un pas schiop pentru popor, dar unul „mare” pentru jandarmii planetei. Analizîndu-i pe cei „Trei”, proaspeţi unşi  ambasadori ai României, vom regăsi registrul liric al criteriilor bazate pe interese, mai putin de ordin naţional. Nedumeriţi, unii îşi făcuseră, inutil, griji pentru George Maior, ceea ce demonstrează că regia a funcţionat ireproşabil. Nici nu merită să ne întrebăm dacă atunci cînd şi-a caligrafiat atît de prompt  demisia olografă a ştiut că va fi trimis în patria jandarmeriei planetare. După nouă ani petrecuţi alături de Traian Băsescu, cineva, ca o măsură de securitate, a vrut să scape de el diplomatic şi l-a expediat ca figurant pe lîngă Administraţia americană, sfătuit preventiv să-şi pună informaţiile preţioase la conservare. Ceea ce ne dă asigurări că relaţia S.U.A. cu statul-colonie va funcţiona la parametri programaţi. Pînă şi Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a recunoscut mai ieri că la Bruxelles există „agenţi”, referindu-se la informaţiile privind acţiunile de spionaj desfăşurate împotriva executivului comunitar de serviciile secrete americane, cu sprijinul celor germane.

Şi Emil Hurezeanu a fost răsplătit cum nu se poate de bine cu Germania! Aici iţele sînt ţesute cu aţă albă, dacă luăm în calcul o ciorbă românească, reîncălzită în Germania. Cum a văzut de unde va curge din nou laptele şi mierea, s-a grăbit să aplice dictonul „Ubi bene, ibi Patria!”, Redescoperind miraculosul profit al cetăţeniei române a renunţat „de bună voie şi nesilit de nimeni” la cea germană! Ce spuneţi de această mişcare? Ambasador în Germania, un român cu cetăţenie germană, ataşat de Germania. Cum poate fi numit ambasador al statului român un individ care nu era cetăţean al României?

După ce i-a ajuns propunerea la ureche şi-a depus repede dosarul pentru cetăţenia română şi din nou, miracol, deşi procedura este de durată, dosarul e aprobat la foc automat. De ce nu şi-a dorit cetăţenia română imediat după „opereta”  loviturii de stat din 1989, la care a contribuit şi el prin „informaţiile” toxice înşirate de la microfonul „Europei libere”? Si-l va reprezenta pe bravul nostru preşedinte în Germania!

Dragoş Baltă scrie : „Nu e el unul din cei care la Europa liberă ne îmbrobodea cu tot felul de minciuni ? Acum, când ţara e complet distrusă economic, când 4 milioane de români acoperă lipsa forţei de muncă din ţările vestice, când aceştia participă la fondul de pensii din acele ţări, când locurile de muncă în România sunt din ce în ce mai puţine, când pământurile au intrat pe mâna unor corporaţii internaţionale, când suntem datori la FMI, BE, BM, îl condamn pe Hurezeanu pentru minciunile  cu care ne-a îmbrobodit atunci, facându-ne să  devenim ceea ce suntem acum, cerşetorii Europei.”  Mai multe ziare consemnează că Emil Hurezeanu a rămas în Germania, după ce în anul 1982 a plecat cu o Bursă Herder la Viena, cu „sprijinul” indirect al Securităţii clujene, iar în 1983 s-a stabilit definitiv acolo, obţinînd azil politic.

Emil Hurezeanu s-a remarcat ca jurnalist în redacţia de la Munchen, radio finanţat mult timp de CIA prelucrand  si „stiri” de la serviciul de informaţii german B.N.D., post unde a lucrat din 1983 pînă în 1994. Revenit în ţară, defilează prin mai multe platouri tv, ajungînd în final pe postul de propagandist pentru Klaus Iohannis.

Cît de filosofic se întrepătrunde pas cu pas „România lucrului bine făcut!” Daţi-i şi lui CriChallenger 300 extn Antonescu, acolo, din mila măriei voastre, ceva de lucru, domnule Iohannis! Undeva pe la o ambasadă aproape de sotie… Bietul Crin, cel care „blama” organizaţiile naţionaliste din România, a rămas în afara schemei! Poate a invatat ca  „naţionalist” nu înseamnă nici extremist, nici nazist, nici fascist, nici rasist sau inamic al străinilor, cum i se năzărise unui politician liberal, fost profesor de istorie pe la Tulcea.

Naţionalist nu înseamnă altceva decat dragoste de neam şi de ţară. Există patrie , trebuie să existe şi patriotism. Şi dacă s-ar fi instituit o catedră de patriotism în toate formele de învăţămînt din România aş fi înaintat un proiect de lege prin care funcţionarii instituţiilor de stat, politicienii şi celelalte categorii din structurile puterii  să fie obligatoriu numiti dupa ce au absolvit cursul  iubirii de tara!.Challenger 300

Mulţumit de rotaţia cadrelor şi de noua împărţeala a ambasadelor, de permutări, combinări şi rechemări, excursionistul  de la Cotroceni , abia întors din Italia a aterizat, desigur, dupa cateva saptmni, tot împreună cu soţia, la Vatican, la o întîlnire,altfel foarte onoranta, cu Papa Francisc. Risipa pe care România o face poartă consemnul „secret de stat”, Dar romanii ar trebui să ştie  cît costă preumblările  preşedintelui pe plaiuri străine, pentru că românul plăteşte factura lor. F

rau Merchel se deplasează in interesul serviciului (fara jena!) si cu aeronave de linie. Klaus Iohannis a mers insa la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles cu un avion de lux de mici dimensiuni, un „Challenger 300”, aparţinînd companiei „Toyo Aviation”, deţinută de miliardarul egiptean Tarek El Feki. Care nu e deloc ieftin…(D. Popescu)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.