Rossini la Opera Brasov

Rossini la Opera Brasov

0 83

In ton cu apropierea primaverii, in aceasta seara, de la orele 18.30, Opera Brasov ofera melomanilor “Barbierul din Sevilla” al lui G. Rossini, in regia lui Carmen Dobrescu si sub bagheta lui Dorel Munteanu.
De remarcat ca spectacolul a fost programat a doua oara intr-o luna, si aceasta la cererea insistenta a publicului, dupa cum a declarat conducerea Operei brasovene.
Actiunea, care se desfasoara in Sevilla sfarsitului de secol XVIII, scenele spumoase, intrigile cu final fericit si legendarul Figaro, barbierul cel mai iscusit, creatie a lui Beaumarchais, care intruchipeaza inteligenta vie a omului din popor, vor incanta publicul brasovean.
Este de asteptat ca Adrian Marcan sa faca din nou un rol mare, ca si in celelalte spectacole, intruchipandu-l pe Figaro, acompaniat de colegii sai de distributie Cosmin Marcovici (Opera Nationala din Iasi) – Contele Almaviva, Asineta Raducan – Rosina sau Gabriel Oana – Don Bartolo, alaturi de Dan Popescu (Don Basilio), Gabriela Hazarian (Berta), Vitalii Dumitru (Fiorello) si Aurel Aron (notarul).
Astfel, cu siguranta sala din strada Operetei va fi din nou neincapatoare pentru cei ce vor sa-si dedice seara unui eveniment de asemenea anvergura.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.