Romanii sunt impuscati pe strazile din Italia

Romanii sunt impuscati pe strazile din Italia

0 104

Dupa isteria creata in media italiana, apar si represaliile care erau de asteptat, dar nu erau dorite de nimeni. Romanii au devenit tinte vii pentru cei care vor sa-si descarce frustrarile xenofobe. Si mai mult decat atat, romanii nu au pe nimeni de partea lor, iar aceste lucruri se intampla fara ca cineva sa intervina pentru a opri aceste atrocitati.


Ieri seara un al doilea roman a fost impuscat mortal. Atitudinea politiei italiene este de-a dreptul inadmisibila intr-o tara care se doreste europeana si a carei societati este construita pe secole de civilizatie. Membrii politiei nici macar nu s-au deplasat la fata locului, iar mass-media italiana a insinuat faptul ca ar fi fost vorba de o rafuiala intre bande rivale.


?Romanii sunt lasati la voia intamplarii si nu au decat sa se intoarca in tara, daca vor sa fie in siguranta.


Cazurile in care romanii sunt agresati sau impuscati mortal pe strazile oraselor din Italia se pare ca nu sensibilizeaza pe nimeni. O sa va enumar si eu cateva dintre aceste stiri paruta in ultima saptamana in media.


??????????? O romanca a fost gasita moarta intr-o tabara improvizata din apropierea orasului Milano. Ancheta politiei porneste de la ipoteza ca femeia in varsta de 36 de ani a fost ucisa, relateaza agentia ANSA.


??????????? Dupa cum relateaza portalul web Caserta News, un cetatean roman in varsta de 31 de ani a fost impuscat mortal in torace la Castelvolturno, in apropiere de Napoli.


??????????? Realitatea TV relateaza o alta drama: Sotul unei romance dintr-un sat din Suceava a fost ucis cu bestialitate, in Italia, de catre patronii acestuia. Acestia au fost retinuti, dar, dupa doi ani, femeia nici macar nu a primit certificatul de deces, iar sa i se faca dreptate nici nu se pune problema. Fiul acestuia lucreaza acum in Torino si declara ca atmosfera este extrem de tensionata, ca in timpul unui asediu in vreme de razboi.


??????????? Aceste informatii sunt relatate ca «fapt divers», fara niciun fel de nuante sau aprecieri.


??????????? Ma intreb cine va aduce flori si cine va aprinde lumanari pentru aceste suflete «romanesti», caci pentru italianca Giovanna Regianni ne-am grabit sa sensibilizam toata opinia publica romaneasca prin evenimentele organizate in centrul Bucurestiului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.