Romanii implicati intr-o rapire!

Romanii implicati intr-o rapire!

0 77

La sfarsitul saptamanii trecute, in Spania, un mic grup de romani au fost implicati in rapirea si sechestrarea unei fetite. Presa din Spania, din regiunea Huelva, a relatat ca un grup de romani ar fi implicat in sechestrul unei fetite care a disparut in urma cu 10 zile.


O alta fetita a fost victima unei tentative de sechestru la sfarsitul trecute – scrie cotidianul „Huelva Informacion”. Acesta relateaza ca un roman a vrut sa o rapeasca o fetita care se juca intr-o piata din localitatea Dos Hermanes din Sevilla, cand, intr-un moment de neatentie a tatalui, un individ s-a apropiat de copil, l-a luat pe sus si a vrut sa-l introduca intr-o masina care astepta cu usa deschisa la cativa metri mai incolo. Tentativa de sechestru a fost oprita de cativa trecatori care au sarit pe individ, l-au imobilizat si l-au batut.


Dupa au declarat locuitorii din sat, cetateanul, de origina romana, a fost dus la politie. Acest eveniment este direct legat, scrie ziarul din Huelva, de disparitia unei fetite de cinci ani in urma cu zece zile. Potrivit familiei, sechestrul ar fi putut fi pus la cale de niste romani ce ar putea avea legatura directa cu cei care au vrut sa o rapeasca pe fetita din satul Dos Hermanas din Sevilla.


Cu astfel de evenimente imaginea negativa a romanilor din strainatate va continua sa se degradeze punand o pata nemeritata pe o majoritate care are un comportament normal si corect.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.