România, victorie lejeră la primul meci de la Campionatul Mondial de handbal...

România, victorie lejeră la primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin

0 34

România a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial de handbal feminine, după ce a trecut la pas de modesta echipă a Iranului. Echipa noastră a făcut spectacol și s-a impus clar: 39-11 (20-3).

În prima repriză, fetele lui Adi Vasile au marcat 20 de goluri, în fața unui adversar aflat în premieră la o astfel de competiție. România a fost de neoprit și în repriza secundă și a terminat partida cu 39 de goluri marcate. Din păcate, Adi Vasile a pierdut o jucătoare de perspectivă: Oana Borș a suferit o accidentare serioasă și are șanse mici să mai joace la turneul final din Spania.

Adversara principală din grupă este însă Norvegia. Noroc că din grupă se califică mai departe primele două echipe. România nu se bazează la această competiție nici pe Cristina Neagu dar nici pe Sorina Târcă.

În meciul de deschidere, miercuri seară, Spania – Argentina 29- 13 (Grupa H). Rezultatele din partidele de joi sunt: Austria – China 38-27 (grupa H), Croaţia – Brazilia 25-30 şi Japonia – Paraguay 40-17 (G), Germania – Cehia 31-21 şi Ungaria – Slovacia 35-29 (E), Coreea de Sud – Congo 37-23 şi Danemarca – Tunisia 34-17 (F).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.