„România trăiește sub o triplă ocupație: a UE, a SUA și a...

„România trăiește sub o triplă ocupație: a UE, a SUA și a corporațiilor.”

1 202

România este un stat eșuat. Nimic nu mai funcționează, capacitatea administrativă a statului a ajuns la zero, sistemul legal și instituțional este fărâmițat, fiecare aplică legea cum îi tună lui, Justiția a intrat în conflict cu puterile Executivă și Legislativă, aplică legea cum vrea ea, mai mult, creează lege și judecă după ea!

Statul român este o ficțiune, nu mai poate lua nicio decizie în mod autonom.
De fapt, s-a privatizat! Nu mai funcționează pentru cetățeni, ci doar pentru grupurile de interese economice ce l-au capturat.


România trăiește sub o triplă ocupație: a UE, a SUA și a corporațiilor. Plătim taxă de protecție americanilor, suntem jefuiți de europeni, care au început să-și impună printr-un simulacru de democrație, oamenii în fruntea marilor entități urbane, cele cu bugetele cele mai mari, cu servicii publice care pot aduce profituri generoase prin privatizare. Corporațiile exploatează mâna de lucru ieftină, și își ascund profiturile în paradisuri fiscale.
Pentru viitorul nostru aderarea la NATO și la UE se dovedește a fi o catastrofă.
În prosta noastră ne-am ales ocupanții. Prin alegeri libere și democrate, care se dovedesc a fi o farsă sinistră! Și am ales sclavia!
Proiectul Marii Uniri este mort. Și nu avem cu ce anume l-am putea înlocui. Supraviețuirea nu e proiect, este doar simulacru de proiect. Nu mai avem dreptul la istorie, nu mai avem pe ce construi.
Dispariția statului român este o chestiune de timp. Nu mult timp.
Nu ne rămâne, practic, nimic din proiectul unionist. Ura de noi ne-a adus aici. Am preferat să fim conduși de alții. Fără să vedem care sunt costurile acestei opțiuni.
Acum vedem: nu mai existăm! RIP, România!

Autor: Constantin Gheorghe

COMENTARII

  1. Și care-i problema?
    O NAȚIE DE RETARDAȚI NU MERITĂ ALTCEVA! O nație care-i răsplătește pe hoții și criminalii care au distrus-o ce-ar merita? NIMIC. BA URMEAZĂ DEZMEMBRAREA!!!!
    NOI TREBUIA, ÎN PRIMUL RÎND, SĂ-I LICHIDĂM PE TORȚIONARII NOȘTRI: secretarii de partid și securiștii! Dar nația de handicapați i-a votat, i-a făcut stăpâni!

    Realist, cu mici inadvertențe, comentariul lui Gheorghe C-tin.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.