Romania, raiul teroristilor?

Romania, raiul teroristilor?

0 101

Preocupat din cale-afara de referendum, Basescu l-a lasat pe licuriciul cel mare sa se ingrijoreze de posibilitatea unui atac terorist asupra Romaniei. Americanii au fost cei care au vorbit despre posibilitatea unui atac iranian asupra Romaniei, Greciei si Bulgariei. Numai ca pe noi ne doare unde se tine uninominalul: legea spune ca nu in acelasi loc cu europarlamentarele, presedintele isi da bojocii urland ca cele doua procese de votare trebuie sa se petreaca in acelasi loc.


Luat de valul scandalului, abia dupa sedinta CSAT de astazi presedintele pare sa-si fi amintit ce atributii are si ca este comandantul suprem al Armatei romane si garantul sigurantei nationale. Interesandu-se, in sfarsit, si de siguranta nationala presedintele a aflat ca s-a intensificat activitatea terorista pe teritoriul Romaniei, dar situatia este sub control.


Interesant este de stiut ce inseamna ca situatia este sub control si cine ne poate da vreo garantie in acest sens. Din declaratia presedintelui inteleg ca e ceva foiala printre teroristi si ca serviciile noastre ii fileaza pe suspecti fara insa a face vreo incercare sa-I starpeasca. „In CSAT s-a discutat situatia de securitate vizand riscurile teroriste. S-a constatat o intensificare a activitatii pe terioriul Romaniei, fara a fi periclitata securitatea, situatia fiind sub control”, asta a declarat Basescu, punand totul pe seama summitului NATO din 2008. Si fiindca tot stam foarte bine s-au mai luat niste decizii intelepte: numarul de ofiteri superiori trebuie redus cu 1480 de oameni, iar numarul de angajati civili trebuie redus cu 1770 de oameni. Chiar ca m-am linistit!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.