Romania joaca tenis

Romania joaca tenis

0 83

Pe 7 si 8 mai, „Romania joaca tenis!”. Cel mai mare „simultan” de tenis derulat vreodata la noi in tara va cuprinde 23 de cluburi sportive din 20 de orase si 18 judeÅ£e. Peste 1.000 de jucatori amatori de tenis vor juca in 23 de competitii programate sa aiba loc in acelasi timp. In plus, alte cateva mii de pasionati din toate colturile tarii vor fi pe teren in meciuri-partener (partide cu miza) sau meciuri amicale, informeaza organizatorii.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului BCR Tenis Partener, demarat in 2009 si aflat la al treilea sezon. Una dintre componentele de baza ale BCR Tenis Partener este circuitul de competitii dedicate amatorilor (in 2011: 200 de turnee organizate in 101 cluburi sportive, din 53 de oraÅŸe), weekendul in care „Romania joaca tenis!” detasandu-se drept cel in care e derulat, simultan, un numar-record de evenimente de acest gen. Daca, de-a lungul sezonului, media competitiilor BCR Tenis Partener programate la un sfarsit de saptamana este sase, pe 7 si 8 mai, 23 de turnee vor avea loc, in acelasi timp, in tot atatea cluburi sportive.

Inscrierile pe tablourile de joc, care vor cuprinde peste 1.000 de pasionati, sunt deja deschise. Pentru a participa la una din cele 23 de competitii „Romania joaca tenis!”, un jucator trebuie sa faca parte din comunitatea BCR Tenis Partener, cerinta valabila si pentru a putea disputa, in weekendul respectiv, meciuri-partener.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.