Romania a castigat premiul I acordat de compozitori la Eurovision

Romania a castigat premiul I acordat de compozitori la Eurovision

0 55

Intr-o mare de dezamagiri pricinuite de rezultatul catastrofal realizat de Nico si Vlad Mirita la concursul Eurovizion de anul acesta, exista si o victorie care are meritul de a mai indulci amarul. Daca publicul a trimis Romania pe locul 20 din 25 de competitori, in opinia compozitorilor si textierilor prezenti la Belgrad, „Pe o margine de lume”, melodia compusa de catre Andrei Tudor a castigat premiul I.
Dupa finala, la petrecerea organizata la EuroClub, compozitorului Andrei Tudor i-a fost decernat premiul I. „Ma bucur ca am fost ales de ceilalti artisti din concurs. Premiul ma face sa plec fericit de la Belgrad. Premiul nu este doar al meu, ci si al textierilor. Este o consolare faptul ca stim ca acesta a reprezentat un vot al calitatii, si nu unul geopolitic”, a declarat Andrei Tudor.
Referitor la marele castigator de anul acesta, castigatoarea „Believe”, piesa interpretata de rusul Dima Bilan, este o piesa buna, interpretata de trei vedete. „Este o piesa buna, interpretata de trei vedete. A fost piesa potrivita la locul potrivit. A avut doua vedete internationale, un show pe masura si conjunctura potrivita. Cu siguranta s-a votat si politic”, a afirmat Andrei. Totusi in opinia compozitorul clasamentul ar fi aratat altfel: „Serbia mi-a placut foarte mult, la fel si Portugalia. Dupa parerea mea, primele cinci tari ar fi trebuit sa fie Serbia, Grecia, Portugalia, Georgia si Danemarca”.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.