Rockabilly – cursuri de dans din anii ’50 la Brasov

Rockabilly – cursuri de dans din anii ’50 la Brasov

0 193
Vrei sa inveti rock and roll, lindy-hop, country, jive, swing, jitterbug, boogie-woogie, stroll, charleston? Incepand din 15 octombrie 2012 scoala de dansuri Hot-Moves din Brasov va invita la o noua sesiune de cursuri de dans.
Incepator sau avansat in dansuri swing sau lindy-hop, usile vor fi intotdeauna deschise pentru buna dispozitie de a dansa pe muzica anilor ’50.
Fie ca sunteti dansatori rockabilly cu experienta sau doar admiratori ai muzicii rockabilly/country/rock and roll/swing, sunteti invitati la deschiderea cursurilor de dansuri rockabilly, ce vor incepe in 15 octombrie 2012, la scoala de dansuri Hot-Moves din Brasov. Inscrierile vor incepe oficial in cadrul evenimentului Roy and the Devils Motorcycle (Elvetia)/The Nuggers (Bucuresti), eveniment gazduit de Times Pub, Brasov. Aceste cursuri vor fi insotite lunar de cate un party rockabilly, alaturi de 3 dj care vor intretine atmosfera petrecerilor. Serile dansante se vor organiza in intentia de a exersa cunostintele dobandite la curs, de a ne cunoaste mai bine, de a promova cultura rockabilly si artistii afiliati asociatiei noastre. In mod frecvent, se vor organzia sesiuni foto cu fotografi profesionisti, afiliati culturii rockabilly. 
Profesorii nostri vor fi: Horia Fulica – antrenor de dans sportiv si de societate la Clubul de Dans Hot Moves si arbitru al Federatiei Romane de Dans Sportiv, impreuna cu Mihaela Fulica – antrenor de dans sportiv.
Stilurile abordate: rock and roll, lindy-hop, country, jive, swing, jitterbug, boogie-woogie, stroll, charleston.
Frecventa cursului: de doua ori pe saptamana, in fiecare luni si miercuri. Ora inceperii: 20:30 Durata unui curs: o ora jumatate Localizarea salii: Se intra pe poarta dinspre str. Colonia Metrom, apoi imediat prima la stanga, dupa care prima la dreapta, tot inainte si la urmatoarea intersectie se face dreapta si ati ajuns la destinatie. Pe dreapta, cum ati ajuns, este o hala albastra. Intrarea in hala albastra se face prin aleea din partea stanga a cladirii. Va rugam urmati indicatoarele pe care scrie “Scoala de Dans”.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.