Rocada la PSD Brasov?

Rocada la PSD Brasov?

0 161

Se pare ca valtorile postelectorale vor aduce oarece schimbari si pe la pesedistii brasoveni. Cel putin asa da de inteles Mihai David, seful pesedistilor din municipiul nostru, vorbind despre o noua formula de conducere a filialei judetene.
Se pare ca noua conducere ar trebui sa fie mai cu motz, adica mai eficienta.
La o schimbare s-ar ajunge fie prin retragerea lui Constantin Nita, ocupat acuma cu probleme ministeriale mici si mijlocii, fie prin alegerea lui Otilian Neagoe, actualul presedinte executiv al PSD Brasov si vicepresedinte al Consiliului Judetean.
Mai de asteptat pare a doua varianta, ca sa se vada si de pe Tampa cata democratie exista in sanul PSD, in locul aproape etern realesului Nita fiind „ales altul mai „trainic si mai frumos”, recte Otilian Neagoe, ca tot e pe cai la CJ, mai ales ca acesta este caracterizat de M.David drept un om cu multa experienta, cunoaste judetul (daca o fi avand omul afaceri pe ici, pe colo?), si pe deasupra cica stie sa comunice cu oamenii.
Mie nu mi-a comunicat pana acuma nimic! Sa raman in asteptare?
Sa presupunem ca totul se va petrece dupa acest scenariu. Dar daca pica Guvernul? Ca scartaie din toate incheieturile si nu prea se vede sa o duca pana in vara. Iar Basescu, stim cu totii, vrea sa aiba numai portocale pe taraba. Ce va face Constantin Nita? Se retrage in pustietatile – cate or mai fi – ale Branului, spre adanci meditatii si pocainti? Sau va gasi el metoda sa-l dea jos, frumusel si fara scandal, pe Neagoe?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.