Rezultatele admiterii la liceu au fost afisate pe Internet

Rezultatele admiterii la liceu au fost afisate pe Internet

0 56

Rezultatele admiterii la liceu au fost afisate joi, 26 iunie 2008, cu o zi mai devreme decat era prevazut, pe site-ul www.admitere.edu.ro.
Aproape 99% din absolventii claselor a VIII-a care s-au inscris la admiterea in liceu au fost repartizati. Peste 130.000 dintre ei vor continua liceul, iar restul, de aproape 40.000, au fost repartizati in scoli de arte si meserii. Alti apropae 2.300 de elevi au ramas nerepartizati. Din listele publicate pe site-ul dedicat admiterii 2008, reiese ca in toata tara, doar 16 elevi au intrat la liceu cu media 10.
In urma repartizarii computerizate, 2.263 de elevi nu au fost repartizati, din cauza ca au avut medie prea mica sau au completat gresit fisa de inscriere. Astfel, desi aveau medie peste 7, un numar de 331 de candidati din intreaga tara nu au fost admisi din cauza greselilor la completarea fisei de inscriere. Elevii nerepartizati vor putea participa la cea de-a doua sesiune de admitere, pentru care se fac inscrieri in intervalul 30 iunie-8 iulie, repartizarea computerizata urmand sa aiba loc pe 12 iulie.
Numarul locurilor ramase libere, dupa prima sesiune de admitere, este de 1.782 in licee si peste 30.000 in scoli de arte si meserii.
Listele cu elevii admisi vor fi afisate la licee sambata, 28 iunie. In intervalul 30 iunie-18 iulie, candidatii admisi vor trebui sa-si depuna dosarele de inscriere la liceele unde au intrat, altfel isi vor pierde locul.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.