Revelionul si-a gasit Nasul la Brasov

Revelionul si-a gasit Nasul la Brasov

0 192

Spectacolul din centrul orasului este organizat in acest an de postul 10TV, in timp ce Primaria Brasov a pregatit un magnific spectacol de lumini, lasere si focuri de artificii. Pe scena din Piata Sfatului vor urca artisti indragiti precum Irina Loghin, Laura Lavric si Aurel Tamas dar si cantareti consacrati in alte genuri muzicale: Pepe, DJ Sava, Mikki si trupa Timpuri Noi.
Desi initial luase in calcul si giratoriul din Livada Postei pentru spectacolul de Revelion, Primaria a decis ca va oferi brasovenilor concertul de Anul Nou si spectacolul de lasere si artificii tot in Piafa Sfatului, aºa cum a facut-o si anii trecuti. Evenimentul va incepe la ora 19,30 si va dura mult dupa miezul noptii cand pe cerul Brasovului se va proiecta un joc de lasere si un spectaculos foc de artificii.
Amfitrionul Revelionului din acest an va fi Nasul Radu Moraru, Postul 10TV va revelionul in direct spectacolul din Piata Sfatului, pentru care vor aduce pe scena din centrul istoric nume indragite ale muzicii populare si usoare romanesti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.