Revelionul bulgaresc este cu 50 la suta mai ieftin decat cel romanesc...

Revelionul bulgaresc este cu 50 la suta mai ieftin decat cel romanesc

0 97

Un revelion intr-una dintre cele mai cunoscute destinatii montane din Bulgaria, Bansko, nu depaseste 400 euro pentru un sejur de 5 nopti.
De revelion gasesti hoteluri de 4 stele care ofera camere la 74 euro de persoana, in perioada Anului Nou, cazare cu demipensiune.
Pentru cina festiva de revelion se mai plateste o suma de 85 euro de adult si in jur de 40 euro, pentru copii, dupa cum informeaza Acasa.ro.
Pentru a avea o imagine comparativa, iata va prezentam si cateva dintre ofertele autohtone, de pe plaiurile mioritice.
Programele special concepute cu specific 100% romanesc presupun reiterarea traditiilor locale, foc de tabara si berbecut la protap, cu vizite ale colindatorilor, petreceri si carnaval, tombole cu premii si specialitati culinare nationale. Cam acestea ar fi activitatile propuse de hotelierii din Poiana Brasov. Dupa o scurta cercetare de piata, se poate observa ca aceasta este una dintre cele mai scumpe destinatii montane de revelion.
Acelasi sejur de revelion pentru 5 nopti, ca cel din Bulgaria, are un pret un pic mai piperat, acesta ajungand la aproximativ 3000 lei de persoana (in jur de 800 euro), pentru un confort de 4 stele.
Oferta asigura cazarea cu demipensiune si cina festiva de revelion.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.