Restrictii de circulatie pe DN1

Restrictii de circulatie pe DN1

0 115

De ieri, pe DN1, in zona statiunii Busteni, traficul rutier se deasfasoara cu restrictii. Acestea vor fi in vigoare pana joi, pe odistanta de doi kilometri, pe portiunea respectiva urmand sa aiba loc lucrari de reabilitare
Dupa cum afirma reprezentantii Politiei Prahova, circulatia rutiera pe DN 1 se va desfasura, in aceste zile, cu restrictii incepand de ieri dimineata, intrucat pe o distanta de aproximativ doi kilometri au loc lucrari de reabilitare a carosabilului.
Din acest motiv, autovehiculele care circula in zona intra alternativ pe o singura banda de mers, traficul fiind dirijat prin semafoare.
Si in staþiunea Azuga sunt impuse restrictii de circulatie pe o lungime de aproximativ patru kilometri, tot din cauza unor lucrari de reabilitare care vor dura toata luna mai siin luna iunie.
Din aceste cauze, cei de la Politia Rutiera si de la Drumurile Nationale sugereaza participantilor la trafic varianta DN1A, pe la Sacele, Valenii de Munte, Ploiesti.
Este bine ca se reabiliteaza drumurile, pentru ca lumea se plictiseste cu timpul de aceleasi si aceleasi gropi si asteapta sa se mai schimbe decorul asfaltului. Dar ma intreb daca aceste carpaceli, facute de multe ori pe vreme nefavorabila sau in dorul lelii, nu ies, per total, mai scumpe decat o reparatie mai temeinica si pe un anume tronson, mai lung. Caci, la fel ca la haine sau in viata, carpesti aici si se rupe dincolo.
Oare vom apuca, in urmatorii 20 de ani, sa circulam de-a curmezisul tarii fara sa ne impiedicam de gropi si restrictii?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.