Renaste tupeul lui Boc

Renaste tupeul lui Boc

0 53

Premierul agatat, cu govern cu tot, de un cuier in Palatul Victoria, Emil Boc, a inceput sa glasuiasca din nou cu tot mai multa greutate, ca un purice din poveste, potcovit cu nouazeci si noua de ocale. Acuma, dup ace si-a extras morcovul si si-a schimbat scutecele pentru un eventual nou mandate, el decreteaza, asa cum l-a invatat mentorul sau: “Liberalii sunt asteptati, dar nu si rugati!”
Emil Boc a mai subliniat ca PD-L considera ca viitoarea majoritate parlamentara trebuie sa fie constituita in jurul PD-L, PNL, UDMR, grupului minoritailor nationale si grupului de parlamentari independenti, adica toata floarea cea vestita a politichiei noastre parlamentare, mai putin PSD, balaurul cel negru. Intr-adevar, iata o adanca filozofie!
„Formatiunile politice trebuie sa renunte la retorica de campanie electorala. Aceasta s-a incheiat. Principala preocupare trebuie sa fie gasirea unor solutii politice pentru o majoritate parlamentara, capabila sa sustina un guvern in perioada imediat urmatoare”, a declarat Emil Boc, dupa incheierea sedintei Biroului Permanent.

Boc a mai subliniat ca PD-L considera ca viitorul guvern, viitoarea majoritate parlamentara, trebuie sa fie constituita in jurul PD-L, PNL, UDMR, grupului minoritatilor nationale si grupului de parlamentari independenti, bineinteles, cu portocaliii in frunte si sub glorioasa conducere a matelotului fantoma, ca existenta spirituala.

„PD-L considera ca are temeiul politic moral si legal sa solicite functia de prim ministru pentru PD-L”, a mai spus Boc, salivand din plin la gandul revenirii in biroul premierial..

Emil Boc a mai spus ca PD-L asteaptã decizia CCR, sa valideze alegerile, si apoi sa se treaca la formarea unui guvern stabil. In opinia PD-L, desemnarea premierului este atributia presedintelui Romaniei, cea mai perimata noutate..

„Partenerii de la PNL sunt asteptati, dar nu si rugati. Pozitia noastra este foarte clara. Dorim o majoritate consistenta, solida, de dreapta si care sa dea Romaniei stabilitate”, a mai spus Boc.

Si acum, stimati cititori, imaginati-va pozitia PD-L: el va fi tapul, iar celelalte resturi politice vor fi caprele. Oare ce se intampla in asemenea cazuri?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.