Relansarea agriculturii in Brasov

Relansarea agriculturii in Brasov

0 73

Dupa ce zonle industriale au fost facute una cu pamantul dupa falimentarea m,ai multor societati locale de renume pe plan national si nu numai, Prefectura Brasov vrea sa faca tot posibilul pentru relansarea sectorului agricol din judetul nostru.
In acest sens, subprefectul Aurelian Danu a declarat : „In urma unor prime discutii cu specialistii din domeniu am stabilit ca principalele aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere sunt productia de lapte, cea de carne, gestionarea pasunilor si dezvoltarea culturilor de plante furajere, de porumb si de cartofi”.
Se doreste o mai mare atentie acordata produselor lactate pentru ca acestea sa corespunda normelor europene din mai multe puncte de vedere : „Incepand de la 1 iulie va intra in vigoare o noua legislatie in domeniu, cu niste conditii mult mai dure. Vrem sa evitam ca oamenii sa ajunga sa arunce laptele la porci. Trebuie sa ii ajutam sa isi poata comercializa produsele in continuare. Astfel, solicitam tuturor forurilor abilitate sa se implice in respectarea programelor de conformare ce se afla in derulare in majoritatea fermelor brasovene”.
De asemenea, acesta a mai declarat ca doreste sa-i informeze pe proprietarii de ferme de animale in legatura cu fondurile de care pot profita pentru relansarea afacerii lor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.