Regula Guvernului Cîțu: românii să mai aștepte – tot străinii au prioritate!

Regula Guvernului Cîțu: românii să mai aștepte – tot străinii au prioritate!

1 51

„Asta e boala guvernărilor românești, mai ales ale celor ce își zic de dreapta: străinii au mereu prioritate în fața intereselor românilor.”

Voi vă dați seama că dacă România ar renunța la cumpăratul compulsiv de arme de la ”partenerii euro-atlantici”, pentru un război improbabil și oricum de evitat, am avea bani și de salarii, și de tichete de vacanță, și de gratuitate la studenți, și de construcții și reparații de biserici și pentru un buget la educație la media europeană?

O simplă trecere în revistă pe Google, ne arată că doar contractele de vânzare cumpărare din ultimii ani sar de 10 miliarde de dolari….
Iar dacă corporațiile ar fi impozitate corect, am avea bani și de autostrăzi…. Și abia atunci am avea motive să ne întrebăm: ok, nu avem nevoie de o armată ca să ne apărăm?
Acum….apărăm ce?
Nu mai vorbim că la întrebarea: „de cine ne apărăm?” nu are nimeni un răspuns serios.
Dar asta e boala guvernărilor românești, mai ales ale celor ce își zic ”de dreapta”: străinii au mereu prioritate în fața intereselor românilor.

Autor: Bogdan Alexandru Duca

COMENTARII

  1. Hopaaaa, uite un articol bun și adevărat! Doar cu o mică scăpare: banii de autostrăzi și spitale trebuie luați de la speciali și bugetari.
    Iar economiile de la armament băgate în învățământ, sănătate, cultură….

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.