Reglementari la ANRCTI

Reglementari la ANRCTI

0 112

Noul presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Liviu Nistoran, va concedia pana la 15 la suta din personalul companiei, care numara 780 de angajati, si va renunta la masinile fostului director, Dan Georgescu, si ale vicepresedintilor Autoritatii.
”Vom restructura personalul, cu circa 10 – 15 la suta, mai ales ca multe directii se dubleaza in cadrul institutiei care reuneste doua foste institutii. De asemenea, masinile de teren Toyota, cu o valoare de circa 80.000 de euro, masini de serviciu ale fostului presedinte si ale vicepresedintelui, vor fi transferate care Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta”, a mentionat Nistoran.
Acesta a spus ca fosta conducere a ANRCTI a cheltuit circa doua milioane de euro pentru deplasari in strainatate in 2007, respectiv 1,5 milioane de euro in 2008.
”Fostul presedinte a fost plecat 62 de zile in primul trimestru al anului, avand circa 11 deplasari pana in prezent. Peste 300 de deplasari au fost organizate la nivelul institutiei in 2007 si peste 170 in 2008. Am decis reducerea deplasarilor in strainatate la comisiile si institutiile unde suntem membri sau parteneri”, a explicat Nistoran.
Acesta a spus ca printre destinatiile de lux preferate de angajati ANRCTI pentru cursuri de baze de date sau IT au fost Malaezia, Gabon sau Africa de Sud.
”De asemenea, au fost luate diurne in avans peste pragul pregatit de lege, iar acest sume nu au fost returnate.Vom restructura directiile care au pus cele mai multe probleme” respectiv resurse umane si relatii internationale’, a mai anuntat Liviu Nistoran.
Primul ministru, Calin Popescu – Tariceanu, a semnat pe 20 august 2008 decizia privind numirea lui Nistoran in functia de presedinte al ANRCTI. Dorin-Liviu Nistoran il inlocuieste in functie pe Dan Cristian Georgescu. La aflarea deciziei, Georgescu a mentionat ca motivele evocate in decizia primului-ministru prin care a fost revocat din functie sunt nefondate.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.