Regionala DRDP Brașov nu se dezminte și reabilitează drumuri naționale în ritm...

Regionala DRDP Brașov nu se dezminte și reabilitează drumuri naționale în ritm de melc

0 40

Pe site-ul Regionalei de Drumuri zona Centru au apărut și explicațiile, cu întârziere, de ce este gâtuită iar circulația pe Valea Prahovei, de acesată dată din cauza pasajului Predeal. Așa cum se evocă în comunicatul regionalei, s-au apucat in urmă cu o săptămână să repare respectivul pasaj pe ambele sensuri.
Ne referim la repararea rosturilor de scurgere, a hidroizolației și a elementelor de siguranță. Evident, cum era și de așteptat, nu s-au apucat mai intâi de sensul cel mai aglomerat, respectiv de cel dinspre București spre Brașov, ci de celălalt, inspre Capitală.
Un purtător de vorbe inutile și iluzorii de la DRDP ne explică  magnitudinea lucrărilor, de parcă ar executa pasajul Canalului Mânecii, cel subteran bineînțeles.
Evocă eforturile gigantice și susținute ale lucrătorilor la pasajul Predeal, dar mai ales al directorilor DRDP Brașov, a căror caracteristică ce include gigantescul este doar cea salarială, nicidecum cea profesională.
Parcă ar privi într-un glob de cristal, purtătorul de vorbe fără rost apreciază pentru viitor că dacă merg lucrările intr-un ritm normal, reparațiile la pasaj și pe sensul dinspre București spre Brașov s-ar putea finaliza intr-o săptămână și jumătate. Dacă nu, nu.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.