Regele si-a certat jucatorii

Regele si-a certat jucatorii

0 106

Gheorghe Hagi tehnicianul formatiei turce Galatasaray Istanbul, si-a certat jucatorii, duminica, spunandu-le ca sunt ca niste fantome pe teren, ca nu trebuie sa creada ca au locul garantat si ca la meciul cu Genclerbirligi, scor 0-2, au intrat in istorie, informeaza presa turca.
„Sunteti ca niste fantome pe teren. Sa nu credeti ca aveti locul garantat. Vor exista surprize foarte mari”, le-a spus Hagi fotbalistilor, conform cotidianului Hurriyet.
Potrivit jurnalului Milliyet, Hagi a avut un discurs de 15 minute inaintea antrenamentului de duminica, programat de el desi in mod normal Galatasaray avea o zi libera dupa fiecare meci. „Va dati seama ca la meciul cu Genclerbirligi ati intrat in istorie. Jucati la Galatasaray dar aveti o atitudine indiferenta. Eu am intrat in istorie cu acest echipament, dar prin succesele mele. Acum am intrat in istorie ca antrenorul unei astfel de echipe. Mai avem o saptamana, poate pana atunci veti intelege valoarea acestui echipament”, a mai spus tehnicianul.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.