Regele a abdicat

Regele a abdicat

0 210

Gheorghe Hagi a anuntat ca a demisionat din functia de antrenor al formatiei Steaua Bucuresti din cauza patronului Gigi Becali, care s-a amestecat tot timpul in probleme pe care nu-l priveau. „Regele” a sustinut o conferinta de presa, in care a explicat motivele deciziei de a parasi banca tehnica a echipei Steaua Bucuresti.
„Am primit telefon de sus sa mi se spuna cine intra. Am ramas mut! Fotbalul romanesc are nevoie de un lucru foarte clar: relatia antrenor-conducator. Rolul antrenorului este acela de a forma, de a stabili, de a crea o strategie, de a decide, de a-si pune in aplicare modul, viziunea lui. Antrenorul nu cere nimic in plus, decat sa poata sa lucreze. Toata lumea cu care am vorbit mi-a recomandat sa castig cu BATE si sa plec. Am considerat ca nu e corect. Am realizat primul obiectiv (n.r.-calificarea in grupele Ligii Campionilor) si al doilea obiectiv, acela de a aduce bani patronului. Dar in sport nu se face totul pentru bani”, a afirmat Gheorghe Hagi.
Hagi a tras un semnal de alarma in legatura cu actuala situatie a Stelei: „Ii spun lui Gigi (n.r.-Becali) ca nu face bine ce face. Nu numai ca ia notiunea de antrenor, dar distruge si jucatorii. Astazi e bun, maine il dau afara, il trimit la Divizia C, poimane este transferabil. Probabil asta e jucaria lui. In ultimii patru ani, Steaua a facut performanta. Dar Steaua nu are stabilitate. Viitorul va vorbi! Asta-i cel mai usor: antrenorul se duce acasa”.
In incheiere, Hagi a spus ca nu are nevoie de banii care i s-ar fi cuvenit din contractul cu Steaua: „Nu-i vreau, sa-i dea la juniori”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.