REGALITATE VERSUS BASESCU?

REGALITATE VERSUS BASESCU?

0 106
Aceasta vraiste politico-economica si sociala, generata tot mai agresiv de acest trist accident istoric, pe nume BASESCU, a transformat republica Romania, intr-un stat ciudat, un fel de dictatura sud-americana, dupa modelul celor "experimentate'' acolo de cel mai democratic Imperiu al lumii: adica… S.U.A. !!
Practic, aceasta subita recrudescenta a REGALITATII se datoreaza tocmai refuzului la dictatura servila a actualului presedinte. Decat asa, mai bine un Rege… CARE sa fie insa?? De cativa ani aflam din tot mai multe documente, devenite istorice, la 23 august 1944, cand necoptul Rege Mihai, gelos pe realizarile ocazionale ale MARESALULUI, si mai ales dominat de autoritatea acestuia, la prima ocazie de a deveni, in sfarsit Rege, practic ne-a vandut neconditionat rusilor!!!!
Astfel, in dimineata zilei de 23 august regele Mihai a aflat primul de conditiile favorabile acceptate de rusi, la armistitiul cerut de Antonescu!!!… Si atunci camarila ce foia la Palat, plus regalistii din MAE l-au vandut pe Conducator(dupa model fascist), propunand eliminarea acestuia!
Complexat de capacitatile organizatorice ale lui Antonescu, Regele Mihai ,la propunerea PCR si cu sprijinul direct al acestora(!), l-a arestat si a acceptat sa fie predat rusilor, plus armistitiul neconditionat si prostesc fata de rusi, la 23 august 1944!!!
Rusii au sesizat prostia lui Mihai si au semnat armistitiul abia la 31 august, cand rusii au intrat in Bucuresti! Deci …DUPA 8 ZILE(!), cand au fost primiti …cu flori!
Ce ne-a costat mizeria facuta de inconstientul tinerel Mihai: ocuparea neconditionata de rusi a Romaniei…intre 23 august si 31 august. In aceasta perioada armata sovietica, la ordinul lui Stalin au luat 160.000 de prizonieri si tot echipamentul militar al acestora! Adica mai mult decat luasera prizonieri intre 21 iunie 1940 si 23 aug. 1944. Cel mai grav lucru: Regele Mihai, teoretic Comandatul Suprem al Armatei Romane, a acceptat ca marii conducatori de armate pe frontul de EST (1941 – 1944) sa fie macelariti de rusi!!!….
Vezi amanunte (inclusiv pe Google) general Gh. AVRAMESCU! Un general foarte apreciat de germani!
Si pentru asta trebuie sa-i multumim azi lui MIhai? Ba chiar niste istorici ce pareu intregi la minte, sa il vrea azi pe tron?? Ce putina istorie ADEVARATA acceptam sa cunoastem, doar pentru a nu mai aparea un nou Basescu… Ca si cum Carol al II-lea n-ar fi fost la fel de nenorocit !
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.