Reduceri pentru femei pe partiile din Brasov

Reduceri pentru femei pe partiile din Brasov

0 108

Pentru ca este week-end-ul dinaintea zilei internationale a femeii, reprezentantele sexului frumos vor fi rasfatatele acestui sfarsit de saptamana.
Astfel, vor fi organizate tot felul de spectacole si party-uri special pentru acestea. Mai nou, sunt aplicate chiar si reduceri.
Pe partiile din Brasov, doamnele si domnisoarele vor fi privilegiate in acest week-end, ele putand profita de reduceri de 35% pentru orice mijloc de transport pe cablu din Poiana Brasov.
Administratorii partiilor din Poiana Brasov s-au gandit sa ofere femeilor acest martisor mai putin obisnuit. Toate doamnele, care iubesc sporturile de iarna, beneficiaza de reduceri substantiale pe partiile din Poiana Brasov. „Pana la sfarsitul sezonului, se aplica reduceri de aproximativ 35% la toate cartelele pentru transport pe cablu. Oferta este destinata doamnelor, pentru ca luna martie este dedicata lor. Conditiile de schi sunt inca foarte bune, asa ca suntem convinsi ca turistii vor profita de acest final de sezon”, a explicat Emil Farcasanu, seful monitorilor de schi din Poiana Brasov.
Doamnele si domnisoarele care isi petrec aceste zile in Poiana Brasov se pot bucura de o zi de schi cu 90 de lei, cartela, fata de 125, cat este pretul intreg.O cartela de patru ore pentru toate instalatiile pe cablu costa, pentru doamne 60 de lei, in loc de 85, iar una de doua ore, 20 de lei, in loc de 55 de lei.
Amatorii de distractie pot opta, in aceasta perioada, si pentru cateva ore petrecute la patinoarele din Brasov sau din zona, unde gheata este creata artificial.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.