Realizarea Aeroportui incepe la toamna!

Realizarea Aeroportui incepe la toamna!

0 168

Dupa o lipsa de cateva saptamani presedintele Consiliului Judetean Brasov si-a facut cunoscuta prezenta cetatenilor in institutie (CJ Brasov) printr-o conferinta de presa. Teme abordate si intrebari din partea ziaristilor au fost multe. Cea mai mare investitie a Judetului, realizarea Aeroportului International Brasov-Ghimbav, si-a gasit loc printre diferitele abordari politice, reactie a confruntarii prezidentului cu viata cotidiana brasovean si romaneasca.
Vestea asteptata de toti brasovenii a venit: anul acesta, in septembrie, va incepe constructia Aeroportului International Brasov –Ghimbav. Dupa spusele lui Cancescu Aeroportul va fi gata in luna martie a anului 2011.
Conform zicerii liderului liberalilor brasoveni acesta s-a intalnit la New York cu Ronald Weissgerger care l-a asigurat ca totul merge bine, desi inceperea lucrarilor are o intarziere de cca. 20 luni.
Cancescu a declarat ca: “…reprezentantii Concernului canadian Intelcan, cel care va construi acest aeroport, m-au anuntat ca lucrarile se vor finaliza nu in 30 de luni, un termen dat orientativ pentru o astfel de lucarare (de fapt prevederea cu 30 de luni este cea din Contract n.r.), ci in 18 luni. Ceea ce insemana ca lucrarile care vor demara in septembrie, vor fi gata in 2011, la inceputul primaverii.”
Vom reveni cu alte detalii la sfarsitul saptamanii.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.