Real Hypermarket s-a deschis si pentru brasoveni

Real Hypermarket s-a deschis si pentru brasoveni

0 283

Real Hypermarket, centrul comercial apartinind grupului Metro, a fost inaugurat joi intr-o mare de oameni.


?


Cel de-al saptelea Real Hypermarket din tara, aflat intre strazile Caramidariei, Bazaltului si Calea Feldioarei, linga Eliana Mall aduce brasovenilor peste 36.000 de articole alimentare si nealimentare comercializate in peste 6.000 mp.


?


Real pune accentul pe prospetime, calitate si varietate in sectorul alimentar si pe diversitate sortimentala, 3 categorii de preturi (low, medium si medium +) si flexibilitate in a raspunde cerintelor specifice ale clientului, pentru zona de produse nealimentare. Real vine si cu o serie de concepte speciale: Insula Frumusetii, Tinutul lui Mogildeata, Hot Corner si multe altele asemenea asigura tot atitea alternative de a gasi rapid, sub un singur acoperis, o oferta completa pentru intreaga familie.


?


In fiecare zi, la real,- se prelucreaza si prepara sute de produse proaspete. real,- ofera peste 400 de produse de panificatie si patiserie, din care 275 sunt din productie proprie – coapte chiar in magazin, iar la raionul de gastronomie se regasesc peste 150 de produse din bucataria nationala si internationala pregatite de personalul specializat al magazinului, putandu-se face comenzi pentru acasa.


?


Hypermarketul ofera si o gama larga de servicii bancare sau in directa legatura cu produsele cumparate: credite direct din magazin prin Total Credit si BRD Finance, cardul co-branded Real (un card de credit dezvoltat in parteneriat cu BRD Finance pentru a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa intre rapid in posesia unor bunuri de larg consum prin utilizarea unei facilitati de creditare ieftine si avantajoase), verificarea la bancul de proba a aparaturii cumparate, ajustare haine, livrarea la domiciliu a produselor nealimentare care depasesc valori mai mari de 500 de RON, birou pentru returnarea produselor, etc.


?


Hypermarketul va asigura si transport gratuit catre magazin din diverse puncte ale orasului, de luni pana duminica intre orele 8.00 si 23.00.


?


Pana pe 23 decembrie inclusiv, magazinul va fi deschis non-stop. Pe 24 decembrie, programul se va termina la ora 18.00, iar pe 25 decembrie, Real Hypermarket va fi inchis. In perioada 26-30 decembrie, complexul va functiona in program normal, adica va fi deschis intre orele 8.00 si 23.00. Pe 31 decembrie, inchiderea se va face la ora 18.00, iar pe 1 ianuarie va fi tot „zi scurta“, ora de deschidere fiind 14.00. Din 2 ianuarie se va reveni la programul normal de functionare.


?


John Rix, directorul general al real,- Hypermarket Romania, a declarat, cu ocazia deschiderii magazinului de la Brasov, ca „pana acum am reusit performanta de a deschide 7 magazine, desi in planul initial nu erau prevazute decat patru. Succesul inregistrat pana acum in Timisoara, Constanta, Oradea, Sibiu, Craiova si Satu Mare ne-au determinat sa acceleram ritmul atat pentru acest an cat si pentru anul viitor, astfel incat pana la sfarsitul lui 2007 sa avem deschise in total 15 hypermarket-uri real,-. Intreaga investitie de pana acum se cifreaza la peste 100 de milioane de euro. Avem in plan ca pana la sfarsitul anului 2008 sa fim prezenti in toate orasele mari ale tarii, dar si in alte orase mai mici, astfel incat sa devenim lider de necontestat pe segmentul de hypermarket in anul 2008”.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.