Reabilitare partiala a canalizarii la Stupini

Reabilitare partiala a canalizarii la Stupini

0 161

Omul care raspunde, din partea Primariei Brasov de acest sector de activitate, viceprimarul Miklos Gantz, a declarat ieri ca zilele trecute a fost finalizata prima etapa a proiectului de introducere in cartierul Stupini a retelelor de canalizare.
Astfel, conform celor afirmate de edil, a fost rezolvata problema canalizarii in zona DN 13, precum si pe strada Merilor si, partial, pe Baciului. Sistemul a fost realizat pe cheltuiala Primariei Brasov si predat spre administrare Companiei Apa.
„Urmeaza alte doua etape ale acestui proiect, pentru ca in final intreaga zona sa se bucure de acest serviciu. In ceea ce priveste intarzierea aparuta in finalizarea lucrarilor, explicatia este foarte simpla, respectiv ca fostul Guvern nu a vrut sa sprijine judetul Brasov si, mai ales, municipiul Brasov”. Miklos Gantz a adaugat ca, in prezent, probabilitatea producerii de inundatii in Stupini s-a redus considerabil
Ce ma deranjaza la aceasta declaratie viceprimariala este faptul ca intarzierile acestor lucrari, asteptate de cam multisor, este pusa, cu lasitate, pe seama „mostenirii” lasate de fostul guvern, cand se stie ca, de ani buni, Brasovul este in stapanire si distrugere pedelista, prin primar si a sa ceata, raspandita si infipta in mai tot locul.
Nu ma apuc acuma sa amintesc tot felul de facaturi cu ochi si cu sprancene. Mi-e lehamite. Pe deasupra am avat nu de mult o intalnire cu vicele Gantz, in care el nu stia ca sunt si jurnalist, asa ca l-am mirosit ce poate: a adoptat stilul sefului sau, dand sute de explicatii si gasindu-si, lui si Primariei, mii de scuze.
Cum suna zicala? Cine se scuza, se acuza. Ce ar mai fi de adaugat?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.