Rareș Bogdan: PNL va tăia posturile ”bugetofagilor de lux” puși de PSD,...

Rareș Bogdan: PNL va tăia posturile ”bugetofagilor de lux” puși de PSD, ALDE și UDMR

0 96

Rareș Bogdan, cel care a fost cap de listă pentru PNL la europarlamentare, a anunțat că liberalii vor tăia ”posturile de lux” ale bugetofagilor PSD, ALDE sau UDMR din consiliile de administrație

”PNL taie posturile de lux ale clientelei politice plătită cu indemnizații de uriase. Nu vor mai fi 7 membri în consilii de administrație bănoase. Maxim 3. Un bugetofag de lux al PSD, ALDE sau UDMR nu poate fi în mai mult de un consiliu de administrație, nu în 3, nu în 5, nu în 7! Unul singur.
Voi cere parlamentarilor PNL să taie prin lege numărul bugetarilor de lux care căpușează banii românilor! În regim de urgență”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Un utilizator Facebook a comentat la această postare amintind că PNL a promis tăierea pensiilor speciale, iar Rareș Bogdan a replicat: „Și vom face! După cum am și anunțat!”

Inițiativă proapătului liberal, vizibil electorală, va fi apreciată sau nu, rămâne de văzut. Un lucru este sigur, dacă actiunea va fi aplicată (de cine?) vom vedea și noi curățirea portocaliilor (PDL) care nu au fost clintiți de social-democrați de la „țâța” bugetelor publice.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.