Rareș Bogdan își arată de pomană mușchii la Arafat

Rareș Bogdan își arată de pomană mușchii la Arafat

0 42

Din ce în ce mai puțin relevant în conducerea liberalilor după ce zavera sa împotriva lui Ludovic Orban s-a ofilit ridicol într-o gudureală constructivă în interiorul partidului, Rareș Bogdan se rățoiește inutil la Raed Arafat pe tema evacuărilor de la spitalul Foișor. Încearcă să-i arate nemiscibilului palestiniano-sirian, temeinic ancorat în serviciile secrete străine soroșiste de cel mai înalt rang, că el este omul forte în PNL și că de el ar depinde menținerea lui Arafat la putere. O altă interpelare emfatică a acestuia fără vreun efect cât de cât palpabil.
Raed Arafat va dăinui la putere chiar și pe altă funcție, așa cum a și decis președintele Iohannis, iar Rareș Bogdan se va calma constructiv în interiorul partidului, migrând spre alte teme de interes conjunctural în media românească, aspect la care dealtfel se pricepe.     

Pacienţi evacuaţi de la Spitalul „Foişor”, devenit suport COVID. Ordinul  lui Arafat. Zeci de oameni protestează vineri noaptea

Arafat nu se poate ascunde nici în gaură de șarpe de Rareș, Rareș Bogdan (sic!)
,,Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Raed Arafat (sic! atunci de ce stă? N.n.). Stă pentru că USR-PLUS, PNL și UDMR îl ține la putere. Ca să fie lucrurile clare! Nu poate să țină capul plecat și să se ascundă, cel puțin de MINE.(sic! Arafat tocmai ce-a participat la ședința BPN al PNL invitat de premierul Cîțu! Halal ascundere! N.n.)
Trebuie să vină în fața coaliției, unde EU sunt prim-vicepreședinte al principalului partid, și să-mi dea răspunsuri. (făcu Rareș Bogdan o criză de personalitate n.n.)

stiri spital foisor » stiripescurt.ro

Cu MINE nu se va juca! (făcu Rareș Bogdan încă o criză de personalitate n.n.) Așa cum am ieșit în stradă în urmă cu 9 ani, de data aceasta ies în stradă dacă e cazul (sic! împotriva propriului guvern? N.n.), dar deocamdată o fac în calitate de lider politic responsabil, așa îi spun acum lui Raed: dă-MI răspunsuri! Nu mai merge! (făcu Rareș a treia criză de personalitate n.n.)

CMB: Cazul de la Spitalul Foişor nu trebuie speculat politic - România -  Radio România Actualităţi Online


Nu știu ce-i cere Lucian sau Florin.  Trebuie să se prezinte luni cu un raport clar. Lucrurile nu mai merg așa. EU nu vreau ca PNL să ajungă coboare în ochii alegătorilor!”, a vituperat bombastic Rareș Bogdan la România TV. De fapt încă o exhibare indecentă a cultului personalității sale. PNL a coborât deja vertiginos fără ca Rareș Bogdan să ia act de depreciere și să se opintească cu vreo contramăsură.

NOTA
În foto momente din cea mai inumană acțiune ordonată de impostorii din Giuvernul Cîțu – evacuare integrală a unui spital din Romania. Fără precedent în ultima suta de ani.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.