Rareș Bogdan disculpă PSD de deversarea informațiilor despre arestarea americană a lui...

Rareș Bogdan disculpă PSD de deversarea informațiilor despre arestarea americană a lui Cîțu

0 54

Primvicepreședintele pNL Rareș Bogdan pregătește scena acuzării lui Orban de trădare a colegului său de partid Florin Cîțu. El susține cu o lacrimă semnificativă în ochi că nu PSD a dat drumul informației arestării lui Florin Cîțu in SUA in tinerețe, ci grupul din interiorul PNL, evident referindu-se la cel al contracandidatului său, Ludovic Orban.
Aspect oarecum normal, având în vedere familia de securiști sadea din care se trage brașoveanul președinte al PNL.
Dacă dădea chiar USR, puteam să înţeleg. Ele nu au fost date nici de USR PLUS, nici de AUR, nici de PSD. Au fost date din interiorul PNL. Le spun tuturor membrilor noştri de partid că acele atacuri mârşave împotriva lui Florin Cîțu au fost coordonate şi au pornit din interiorul PNL”, afirmă cu hotărâre Rareș Bogdan, semnalând astfel preventiv linia de atac și direcția discursurilor, ce vor fi îndreptate împotriva lui Orban in timpul congresului de mâine.
Acest aspect vine să completeze altă acuzație evidentă adusă acestuia, cea de trădare a intereselor partidului și a colegilor săi în favoarea USR-Plus.
,,Alea iacta est” sau, reinterpretând memorabilia maximă a lui Cezar la trecerea Rubiconului, până aici i-a fost lui Orban.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.