Raportul Unicredit Bank categorisește AUR ca partid de extremă dreapta

Raportul Unicredit Bank categorisește AUR ca partid de extremă dreapta

3 66

Într-un sondaj deopinie comandat de Unicredit Bank, se arată că în timp ce PNL și PSD au scăzut în preferințele electoratului, AUR a crescut cinci procente, fiind catalogat ca partid de extremă dreapta. În favoarea acestui punct de vedere ar pleda și decizia Dianei Șoșoacă de a-și procura permis de port armă și chiar arma necesară, pentru că spune ea, se consideră amenințată iar viața îi este în pericol.
Chiar noaptea trecută a visat ceva în acest sens! Senatorii, colegi ai Șoșoacăi, se opun cu vehemență încredințării vreunei arme acesteia pentru că se tem la rândulor pentru viața și integritatea lor corporală. Urmează să decidă Biroul Permanent al Senatului dacă senatoarea AUR are sau nu dreptul de a deține armă, chiar și neletală, cu bile sau cu dopuri.

Control psihologic exhaustiv pentru Șoșoacă
Senatorii au mai solicitat și un control psihologic amănunțit pentru Șoșoacă, realizat de cel puțin trei laboratoare specializate, care să determine discernământul senatoarei în cazul încredințării unui permis de port armă acesteia. Până la reglementarea situației Biroul Permanent al senatului a decis mutarea pupitrului senatoarei AUR pe holul Parlamentului, asta în cazul în care Șoșoacă ar lua hotărârea să-și procure vreo armă fără permis, doar cu o adeverință de la doctorul de familie.

AUR-ul este al rromilor, al extremiștilor, sau al lui Isărescu?  
Este scandal la vârful partidului AUR. Preşedintele Alianţei pentru Unitatea Rromilor – AUR, organizaţie înfiinţată în anul 1996, susţine că George Simion (liderul AUR, n.r.) şi-a însuşit acronimul AUR cu care a candidat la alegerile Parlamentare 2020. Astfel s-a creat confuzie în rândul electoratului rrom, dezvăluie evz.ro.
Vreau să-i dau în judecată, pentru că aceşti oameni au adus un prejudiciu foarte mare atât în rândul membrilor Alianţei pentru Unitatea Rromilor, cât şi în partea electoratului. Au creat o confuzie. Au luat denumirea de AUR conştienţi că toţi ai noştri ştiu de AUR. 10%, chiar un 15%, datorită la ai nostril (sic!)”, a declarat Alecu Ionel, preşedintele Alianţei pentru Unitatea Rromilor (AUR).

Precizări de la BNR
Chiar și Mugur Isărescu intervine în acest nou scandal al AUR-ului, atrăgând atenția rromilor că numai el știe de AUR și de locația exactă a acestuia.
Pe de altă parte guvernatorul Băncii Naționale a României apreciază că George Simion nu poate deține AUR, pentru că are o culoare politică de extremă dreapta, în timp ce AUR-ul are întotdeauna culoarea Puterii, culoarea galbenă a liberalilor, pentru că ei sunt la putere în acest moment.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Banca Leumi ce zice? Ninge în februarie?

    Libiule, hactorașule în pornoșaguri, ce-i aia „rromi”?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.