Raliul Brasovului la start

Raliul Brasovului la start

0 84
In acest weekend se va desfasura in orasul de la poalele Tampei, Raliul Brasovului competitie care face parte din Campionatul National de Raliuri. Pentru cei care nu stiu va readucem aminte ca Raliul Brasovului este cel mai vechi raliu din Romania si care in acest an poarta titulatura Tess Dunlop Rally. Anul acesta, raliul va cuprinde nici mai mult nici mai putin decat zece probe speciale, in lungime de peste 140 de kilometri si chiar va contine si o proba super speciala, care se va desfasura pe traseul Brasov (Livada Postei) – Poiana Mica, in lungime de 10,43 km. Super speciala se va desfasura vineri, 22 martie, de la ora 20.00, cand va lua startul primul echipaj.
La startul Tess Dunlop Rally, si-au anuntat participarea in acest an 53 de echipaje. Marele favorit al acestui concurs de la Brasov, este renumitul pilot france Francois Delecour, care a ales raliul de la poalele Tampei, desi in aceeasi perioada se desfasoara in insulele Canare, etapa a treia a campionatului European.
Printre favoriti se afla si pilotul brasovean Dan Gartofan, care, in sezonul precedent s-a acomodat cu noua sa masina, Skoda Fabia S2000, iar acum poate ridica stacheta si poate aspira la titlu, alaturi de copilotul Adrian Berghea. Pe acelasi tip de masina va concura in acest sezon si Marco Tempestini, care il are alaturi, navigator, pe Dorin Pulpea.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.