Radu Berceanu – Nu toti care au semnat pentru Boc il si...

Radu Berceanu –
Nu toti care au semnat pentru Boc il si sustin

0 99

Campaia electorala portocalie continua cu un turneu al residintelor de judet.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, si-a prezentat duminica, la Centrul International de Conferinte al Universitatii Valahia din Targoviste, motiunea „O Romanie dreapta, o Romanie europeana”. Intalnirea cu membrii democrat-liberali din judet a avut loc cu usile inchise, fara prezenta presei.
La prezentarea motiunii cu care Vasile Blaga candideaza la sefia partidului au fost prezenti, la Targoviste, Radu Berceanu, Florin Frunzaverde, Cristian Boureanu, Costica Canacheu, Radu F. Alexandru, Gheorghe Albu.

Radu Berceanu critic si ironii la adresa sustinatorilor lui Emil Boc
Senatorul democrat-liberal Radu Berceanu considera ca nu toti presedintii de organizatii PDL care au semnat motiunea lui Emil Boc il vor si sustine pe acesta la sefia partidului. Intrebat duminica, la Targoviste, despre cum comenteaza declaratia facuta de Emil Boc la momentul prezentarii motiunii potrivit careia are sustinerea a 33 de presedinti de organizatii de partid pentru candidatura sa, Berceanu a spus ca a avea semnatura nu inseamna si sustinere.
”Are semnatura. Intre semnatura si sustinere, chiar daca incep amandoua cu „S” cateodata sunt diferente. Initial, pe lista lui Vasile Blaga au semnat cred ca vreo 35, care dupa aia si-au luat semnatura de acolo si si-au pus-o in partea cealalta. Unul de aici de la dumneavoastra are semnatura in ambele parti”, a afirmat Radu Berceanu.
La Iasi, sambata, Radu Berceanu i-a criticat pe unii sustinatori ai actualului presedinte al formatiunii politice, premierul Emil Boc. „Sunt unele persoane care vor sa construiasca 10.000 de kilometri de drumuri judetene, dar nu stiu diferenta dintre bitum si asfalt”, a spus Berceanu, care l-a insotit pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, la Iasi pentru a-si sustine motiunea in perspectiva alegerilor interne din partid.
Radu Berceanu a sustinut ca la o intalnire care a avut loc in urma cu o luna si jumatate cu presedintii de organizatii judetene, in prezenta primului ministru Emil Boc, doar doua voturi au fost date pentru ca acesta sa continue sa conduca Guvernul, respectiv al sau si al presedintelui filialei timisene.
„Unii s-au exprimat public, fiind in Guvern, impotriva primului ministru. Eu stiu ca apar in toate tarile situatii in care primul ministru schimba un ministru si de obicei ministrul nu spune nimic. Dar ca un ministru sa ceara el demisia primului ministru si sa ramana in guvern, asta chiar este o premiera mondiala. Ulterior, dupa o luna si ceva, vad ca acel ministru e mare sustinator al premierului. Mi se par lucruri care, la un moment dat, au o problema cu logica, nu mai e o chestiune de partid”, a spus Berceanu.

Liderul democrat liberal a punctat ca nu va pleca din partid in cazul in care Vasile Blaga nu va castiga sefia PDL. „Noi am trecut prin multe perioade grele. Nu toti am venit din 2006, de cand partidul e la putere. Noi am fost si atunci cand partidului i-a fost greu. Eu in 2002 am coordonat si am si scris si o mare parte din Cartea Neagra a Guvernarii. Pe vremea aia unele blonde erau cu Bittner si Petrache. Asa ca, sigur, daca incepem sa mergem in felul asta, s-ar putea sa fie probleme”, a spus Radu Berceanu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.