Puteti urmari live dezbaterile din Parlamentul European

Puteti urmari live dezbaterile din Parlamentul European

0 261

Pana acum am fost obisnuiti, atat cat ne-a permis “democratia originala” de Dambovita sa urmarim activitatea lesilativului la nivel national, pentru a vedea ce si cat fac pentru noi deputatii si senatorii.


Acum avem un drept si poate, o datorie in plus: sa urmarim activitatea trimisilor nostri in Parlamentul European. Sigur ca nu va da mana sa mergeti la Bruxelles, dar, datorita internetului si datorita transparentei si dreptului la informare, care la acolo nu sunt vorbe in vant, puteti urmari dezbaterile din PE. Puteti urmari ?subiectele de actualitate dezbatute in Parlament si reactiile Parlamentului European la evenimentele internationale, in direct sau inregistrate, in format video sau audio.


Daca doriti sa vedeti – sau sa revedeti – sesiunile anterioare, aveti posibilitatea de a consulta inregistrarile video, inca de la sesiunea din aprilie 2006. Inregistrarile sunt disponibile in 22 de limbi, printre care si limba romana.


Daca ati devenit curiosi puteti incerca. Adresa este http://www.europarl.europa.eu/eplive/public/freetext_page_direct/20061020FTX11892-2101/default_ro.htm . Va selectati data si asistati la sedinta! Urmatoarea este programata pe 31 ianuarie. Succes si urmariti ce fac europarlamentarii romani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.