Puncte de odihna pe timp de canicula in Sibiu

Puncte de odihna pe timp de canicula in Sibiu

0 75

Ca urmare a avertizarii de cod galben pentru judetul Sibiu municipalitatea sibiana impreuna cu Directia de Sanatate Publica vor amenaja cateva puncte de odihna care sa ii protejeze pe sibieni sau pe cei aflati in trecere de efectele caniculei.
In piata Cibin, holul Teatrului „Radu Stanca” Sibiu, holul Muzeului Brukenthal, intrarea in Catedrala de pe bulevardul Mihai Viteazu au fost amenajate locuri speciale dotate cu doua mese, scaune, pat pliabil si instalatie de apa plata rece.
Directia Publica de Sanatate asigura personalul medical specializat care sa intervina in caz de nevoie. Locatiile sunt disponibile in intervalul orar 11.00 – 18.00 cand temperaturile cele mai ridicate.
In caz de necesitate municipalitatea este pregatita sa mai amenajeze doua locatii – in gara Sibiu si Targul Obor.
Aceste masuri sunt luate prin intermediul Serviciului de Protectie Civila pentru a ameliora efectele temperaturilor ridicate asupra sibienilor pe perioada avertizarii de cod galben.
Avertizarea de cod galben a intrat in vigoare de miercuri si este valabila pana joi seara, dar exista posibilitatea ca ea sa fie prelungita.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.