Puchianu faultat la candidatură! De aceasta data de …Rasaliu!

Puchianu faultat la candidatură! De aceasta data de …Rasaliu!

0 581
 
DeÅŸi nici în acest moment candidaturile din cadrul AlianÅ£ei de Dreapta Filiala BraÅŸov nu sunt încă definitivate, câteva dintre acestea au părut bătute în cuie. Printre acestea se afla ÅŸi candidatura liderului braÅŸovean al ForÅ£ei Civice, Dumitru Puchianu, care joi dimineaţă se părea că va candida pentru un post de senator în colegiul FăgăraÅŸ – Rupea. Acesta urma să îl înlocuiască pe actualul senator necunoscutl Marian Rasaliu, ce urma din partea PDL să devină candidat pentru un colegiu de deputat în FăgăraÅŸ.
D.I. Puchianu, candidat al ForÅ£ei Civice, in noua alianta ARD, ne-a asigurat joi dimineaţă că în cadrul alianÅ£ei din care face parte, el a fost desemnat să candideze.
Mai mult decat atat, ne-a declarat telefonic că: ,,…îmi voi onora candidatura. Doresc să produc o schimbare în această clasă politică coruptă”.
Doar ca, intre timp, joi la drum de seară, ce era sigur pe parcursul zilei s-a anulat si a reapărut, după o discuÅ£ie în fieful lui Aristotel Căncescu (la Consiliul JudeÅ£ean), cu participarea bosilor de la PDL dar ÅŸi firesc ai PNL(??!!), candidatura lui Marian Rasaliu.
Surse din interiorul ForÅ£ei Civice ne-au declarat că acest partid nu va mai propune nici un candidat în BraÅŸov ÅŸi că, după acest atac sub centură, vor doar să îÅŸi pregătească organizaÅ£ii cât mai puternice pentru …viitoarele alegeri.
 
Iulian Rinder
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.