PSR isi manifesta solidaritatea fata de valorile UE

PSR isi manifesta solidaritatea fata de valorile UE

0 165

Intr-un comunicat de presa, Partidul Socialist Roman, isi exprima, cu prilejul Zilei Europei, atasamentul si solidaritatea fata de valorile si obiectivele comune de pace, stabilitate si prosperitate ale Uniunii Europene.


„Partidul Socialist Roman Cu forta? si increderea pe care i-o insufla doctrina sa, tot mai puternic validata de optiunile europenilor, Partidul Socialist Roman, prin Statutul si? Programul sau de actiune, precum si prin manifestarile sale sociale efective isi declara vointa de a se afirma ca partener loial cu disponibilitati de dialog constructiv cu exponentii rationali ai tuturor formatiunilor sociale si politice europene.


In dubla sa deschidere fata de civilizatia autohtona si fata de universalitate, conceptia socialista fundamenteaza politica Partidului Socialist Roman de punere in valoare si respectare a specificului si traditiilor nationale, in stransa imbinare cu vocatia europeana si universala a poporului nostru.


In spiritul solidaritatii democratice, Partidul Socialist Roman considera ca este menirea si raspunderea tuturor fortelor social-politice romanesti de a asigura romanilor si tarii un rol demn si de prestigiu intr-o Europa unita, dinamica si sociala „ se spune in comunicatul semnat de Presedintele Partidului Socialist Roman, Victor Badea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.