PSD – schimbare de lideri la Grupurile parlamentare

PSD – schimbare de lideri la Grupurile parlamentare

0 93

Asa cum a fost anuntat, fara mari surprize, schimbarile de lideri la Grupurile Parlamentare ale PSD s-au facut. BPN al PSD a decis, luni, intr-o sedinta care a urmat Comitetului Executiv National, sa recomande grupurilor parlamentare ca Mircea Dusa sa fie lider la Camera Deputatilor si Ilie Sarbu lider la Senat.
Ilie Sarbu a fost ales, marti, lider al grupului parlamentar PSD din Senat, cu 24 de voturi „pentru”, contracandidatul Ion Toma, cel care a detinut pana acum aceasta functie, obtinand 14 voturi, informeaza Mediafax.
Intrebat daca faptul ca Victor Ponta este presedintele PSD a reprezentat un atu in castigarea functiei de lider de grup, Ilie Sarbu a raspuns: „Nu. Nu cred, nu. De asta eu am si spus ieri (luni, n.r. cand a fost recomandat de BPN pentru functia de lider de grup la Senat, n.r.) ca vreau vot si vreau colegii sa spuna cine va fi liderul. Cred ca relatia noastra de familie nu e secreta, el nu a venit in partid datorita mie, el m-a gasit in partid, de acum lumea a discutat foarte mult despre ea, nu cred eu ca mai e actuala. E o chestie care, de acum, trece intr-un plan secund. Nu asta e important, important e ce facem fiecare dintre noi”.
Senatorii au decis in sedinta de grup sa-i reconfirme pe Dan Voiculescu in functia de vicepresedinte in Biroul Permanent al Senatului, Ioan Chelaru in calitate de chestor si sa o inlocuiasca pe Doina Silistru cu Adrian Tutuianu in functia de secretar in BP.
Mircea Dusa a fost ales, marti, lider al grupului PSD din Camera Deputatilor, el fiind singurul candidat pentru acest post, care a fost detinut pana acum de Viorel Hrebenciuc. Dusa a fost ales lider al deputatilor PSD, in sedinta de marti a grupului, cu votul unanim al colegilor sai.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.