PSD – o motiune simpla pe Sanatate

PSD – o motiune simpla pe Sanatate

0 84

Senatorul PSD Alexandru Cordos a anuntat in plenul Senatului ca Grupul PSD-PC a depus la Biroul Permanent motiunea simpla cu titlul „Sanatatea intre umilinta oamenilor si neputinta Ministerului Sanatatii”.
Tentativa PDL de a bloca in aceasta perioada dezbateri, cand scandalul din sanatate a culminat cu revolta brailenilor din spitalele din oras, a esuat.
Dupa anuntul facut de senatorul PSD, liderul grupului PDL, Traian Igas, a intervenit la microfonul plenului, afirmand ca motiunea a fost depusa in afara programului Senatului, putand fi „inclusa in categoria interpelari, intrebari”.
Programul de lucru al Senatului destinat dezbaterilor pe proiectele legislative se epuizase, senatorii urmand sa sustina interpelari si intrebari adresate membrilor Guvernului.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a precizat ca, desi sectiunea dedicata dezbaterilor legislative se epuizase, programul de lucru al Senatului nu se terminase, astfel ca motiunea simpla a PSD ar putea fi dezbatuta, cel mai probabil saptamana viitoare.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.