PSD in executare silita?

PSD in executare silita?

0 120

Partidul Social Democrat a inregistrat datorii, din punct de vedere contabil, catre mai multi creditori, care dateaza din perioada campaniei electorale din 2009, dar le va achita pe toate.
Potrivit unui comunicat al Biroului de presa al PSD transmis duminica AGERPRES, in urma efectuarii unui audit intern profesionist, s-a constatat faptul ca datoriile acumulate din ultima campanie electorala au crescut major cuantumul datoriilor partidului.
„Desi echilibrul financiar al partidului este pastrat, acele datorii din perioada de campanie au ajuns, in ultima perioada, intr-un punct critic, iar unul dintre creditori a ajuns in faza de recuperare a creantelor indreptata catre bunuri mobile ale partidului prin executare silita. In urma discutiilor avute cu creditorul, s-a reusit evitarea executarii silite a bunurilor mobile ale PSD”, se arata in comunicat.
In comunicat se mai precizeaza ca PSD isi va achita toate datoriile, in ciuda modului in care acestea au fost facute.
„Analizele interne releva, in acest moment, faptul ca, la vremea respectiva, nu au fost inregistrate notele de receptie a produselor si serviciilor efectuate in acea perioada in beneficiul partidului”, mai informeaza Biroul de presa al PSD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.